Keitä olemme ja mistä tulemme?

Olemme Etevä Creative, rohkeasti luova, monipuolinen ja positiivisella asenteella varustettu digi- ja mainostoimisto pohjoisesta joka palvelee ympäri Suomen.

Tutustu tiimiimme

Käytössämme on laaja verkosto niin WordPress-osaajia, graafisia suunnittelijoita, markkinoinnin ammattilaisia kuin valokuvaajiakin.

Kattavan ja monipuolisen tiimimme ansiosta pystymme tarjoamaan palveluitamme vankalla ammattitaidolla koko Suomen alueella. Eli olit sitten mistä päin tahansa, olemme valmiina auttamaan.

Petteri Sirviö

Sales Manager, founder

Charlotta Sirviö

CEO, founder

Aapo Niemi

Developer (Freelancer)

Arvomme

Meille arvojen toteuttaminen näkyy kaikessa arjen toiminnassa. Arvomme antavat meille suuntaa siihen – millainen yritys haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme ystävällinen, ja asiakasläheinen mainostoimisto. Välitämme jokaisesta asiakkaastamme aidosti, yrityksen koosta tai tarpeesta riippumatta.

Osaamme kuunnella asiakkaitamme ja pyrimme tarjoamaan aina parhaat ratkaisut.

Emme myy sinulle väkisin sellaisia palveluja, joita et todella tarvitse. Puhumme asioista aina suoraan ja rehellisesti, ja annamme aina rehellisen tarjouksen projektiisi ilman yllätyskuluja.

Olemme onnistuneet vasta sitten kun projektin kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Siksi kaikki palvelumme sisältävät 100 % tyytyväisyystakuun.

Yli 5 vuoden kokemuksella pystymme takaamaan laadukkaan työnjäljen ja 100 % asiakastyytyväisyyden. Panostamme etenkin jatkuvaan uuden oppimiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Kokonaisvaltaisen osaamisemme avulla varmistamme projektien sujuvuuden ongelmitta alusta loppuun. Haastavimmissa projekteissakaan meillä ei mene sormi suuhun!

Haluaisitko osaksi tiimiämme?

Etsimme jatkuvasti lisää tekijöitä freelancer -verkostoomme. Lähetä rohkeasti meille avoin hakemus ja me palaamme asiaan mahdollisimman pian!