Verkkosivujen ylläpito ja tuki

Tarjoamme asiakkaidemme verkkosivuille laadukasta ylläpito ja tukipalvelua. Huolenpitopakettimme sopii kaikenkokoisille verkkosivuille sekä verkkokaupoille.

Tarjoamme kolmea erilaista huolenpitopakettia, joista voit valita omiin tarpeisiisi sopivimman. Pakettien hinnat ovat alkaen 45 € / kk.

Räätälöidyt WordPress-verkkosivut yritykselle - Etevä Creative

Verkkosivujen ylläpitoa ei kannata laiminlyödä

Verkkosivujen säännöllinen ylläpito ja kehittäminen on jatkuva prosessi eikä sitä kannata laiminlyödä, sillä laadukkaatkin verkkosivut vanhenevat jos niiden ylläpidosta ei huolehdita.

WordPress-huolenpitopalvelumme avulla varmistamme että verkkosivustosi pysyy turvallisena ja toimivana myös tulevaisuudessa.

Täyden palvelun digitoimisto palveluksessasi - Etevä Creative

Huolehdimme sivustosi ylläpidosta luotettavasti

Tarjoamme verkkosivuillesi suorituskykyisen palvelimen, joka varmistaa WordPress-sivustosi nopean latausajan.

WordPress sivuston ydin sekä mahdolliset lisäosat saa päivityksiä aina tasaisin väliajoin, joiden mukana tulee paljon tietoturvaan liittyviä muutoksia sekä korjauksia. Huolehdimme että päivitykset pysyvät ajantasalla.

Valvomme verkkosivustosi toimintaa säännöllisesti. Mikäli sivustollasi ilmenee jotain ongelmia, raportoimme siitä teille välittömästi.

Otamme automaattisesti varmuuskopiot WordPress sivustostasi aina ennen päivitysten tekoa. Näin sivustosi voidaan palauttaa, jos jokin menee vikaan.

Ongelman tullen emme jätä sinua pulaan, vaan tekninen tukemme auttaa aina tarpeen tullen. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla, puhelimella tai whatsapilla.

Kiinnostuitko?

Jätä meille tarjouspyyntö oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä seuraavan 24h kuluessa!