Digitaaliset ratkaisut

Sivuston ylläpito ja jatkokehitys

WordPress-huolenpitopalvelumme pitää huolen että verkkosivustosi pysyy turvallisena ja toimivana myös tulevaisuudessa. Huolenpitopakettimme sopii kaikenkokoisille verkkosivuille sekä verkkokaupoille.

Verkkosivuston ylläpitoa ei kannata laiminlyödä

WordPress on maailman suosituin kotisivujen julkaisujärjestelmä, ja tämä ikävä kyllä myös tarkoittaa sitä että se on usein hakkerien hyökkäyksien kohteena. Tämän takia WordPress ylläpito on erittäin tärkeää tehdä säännöllisesti, sillä tuskin kuitenkaan haluat menettää sivustoasi hakkereille?

Mitä huolenpitopaketti sisältää

Huolehdimme sivustosi ylläpidosta luotettavasti

WordPress sivuston ydin saa päivityksiä aina tasaisin väliajoin, joiden mukana tulee paljon tietoturvaan liittyviä muutoksia sekä korjauksia. Huolehdimme että päivitykset pysyvät ajantasalla.

Erittäin moni WordPress sivujen tietomurroista johtuu päivittämättömistä lisäosista sekä teemoista ja niiden haavoittuvuuksista. Huolehdimme että päivitykset pysyvät ajantasalla.

Valvomme verkkosivustosi toimintaa säännöllisesti. Mikäli sivustollasi ilmenee jotain ongelmia, raportoimme siitä teille välittömästi.

Otamme automaattisesti varmuuskopiot WordPress sivustostasi aina ennen päivitysten tekoa. Näin sivustosi voidaan palauttaa, jos jokin menee vikaan.

Skannaamme ylläpidetyn sivuston aina tasaisin väliajoin ja raportoimme teille mikäli löydämme tietoturvaongelmia tai muita parannettavia asioita.

Ongelman tullen emme jätä sinua pulaan, vaan tekninen tukemme auttaa aina tarpeen tullen. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla, puhelimella tai whatsapilla.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous ylläpidosta!