WordPress-verkkosivustot

Olemme erikoistuneet räätälöityjen WordPress-verkkosivujen suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon sekä niiden jatkokehitykseen. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat WordPress-verkkosivut niin julkisille kuin yksityisillekin toimijoille vuosien kokemuksella.

Räätälöidyt WordPress-verkkosivut yritykselle - Etevä Creative

Luomme yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt verkkosivut

Tuotamme visuaalisesti tyylikkäitä verkkosivuja, joissa tekniikka toimii saumattomasti. Kokonaisvaltaisen teknisen osaamisemme avulla varmistamme, että sivustosi on tehokas, huolellisesti hakukoneoptimoitu ja jokaiselle laitteelle skaalautuva.

Toteutamme WordPress-verkkosivut aina avaimet käteen -toimituksella, eli palvelumme sisältävät aina kaiken tarvittavan projektin alusta loppuun saakka.

Täyden palvelun digitoimisto palveluksessasi - Etevä Creative

Näin verkkosivuprojekti etenee kanssamme

Pidetään maksuton alkukartoitus, jossa käydään läpi teidän toiveet sekä tarpeet ja mietitään juuri teille sopiva ratkaisu. Pääset varaamaan ilmaisen alkukartoituksen tästä.

Alkukartoituksen varaaminen ei sido sinua mihinkään, joten voit rohkeasti laittaa varauksen.

Annamme sinulle tarjouksen ja halutessasi voidaan käydä se yhdessä läpi. Näin tiedät tarkalleen mitä maksat ja mitä vastinetta saat rahoillesi.

Kun tarjous on hyväksytty, aloitetaan sivuston käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen suunnittelu (UI/UX).

Kun käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen suunnittelu on valmis, aloitetaan sivuston tekninen toteutus.

Kun uusi sivusto on saatu tehtyä, hyväksytetään se vielä sinulla jonka jälkeen julkaistaan se. Tässä vaiheessa sovitaan myös mahdollisesti jatkosta kuten sivuston ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Lopuksi pidämme sinulle vielä käyttökoulutuksen.

Katso mitä asiakkaamme sanovat meistä

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen. Eli palvelemme sinua missä ikinä sitten oletkaan. Katso mitä asiakkaamme puhuvat meistä ja tutustu töihimme.

Kiinnostuitko?

Jätä meille tarjouspyyntö oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä seuraavan 24h kuluessa!