WordPress-verkkosivustot

Olemme erikoistuneet räätälöityjen WordPress-verkkosivujen suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon sekä niiden jatkokehitykseen. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat WordPress-verkkosivut avaimet käteen -periaatteella.

Laadukkaat WordPress-verkkosivut vaivattomasti

Olemme toteuttaneet lukuisia verkkosivustoja hyvällä menestyksellä ympäri Suomen. Kattavalla ja monipuolisella tiimillämme on yli 10 vuoden kokemus verkkosivujen suunnittelusta.

Tuotamme visuaalisesti tyylikkäitä verkkosivuja, joissa tekniikka toimii saumattomasti. Kokonaisvaltaisen teknisen osaamisemme avulla varmistamme, että sivustosi on tehokas, huolellisesti hakukoneoptimoitu ja jokaiselle laitteelle skaalautuva.

Usein kysyttyä verkkosivuista

Tutustu ja lue mitä verkkosivujen suunnittelusta usein kysytään. Jos mieleesi tuli jokin kysymys johon et tästä löydä vastausta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Verkkosivujen hintaan vaikuttaa todella moni asia. Siksi on lähes mahdotonta sanoa tarkkaa hintaa etukäteen, mutta tyypillisesti tekemiemme verkkosivujen hinnat ovat noin 2000-5000 euron välissä.

Jos haluat tietää tarkan hinnan yrityksesi verkkosivuille niin suosittelemme jättämään meille tarjouspyynnön. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään! Voit suoraan varata myös maksuttoman alkukartoituksen.

Maksu tapahtuu lähtökohtaisesti kahdessa erässä. Ensimmäinen lasku lähetetään, kun sopimus on allekirjoitettu ja toinen ennen sivuston julkaisua. Halutessasi voit maksaa joustavasti myös useammassakin erässä – ilman lisäkuluja.

Tähän vaikuttaa myös moni asia, mutta nopeimmillaan pienet ja yksinkertaiset verkkosivut voi saada meiltä jo noin 2 viikossa, kun taas keskisuurten ja suurten verkkosivujen valmistumiseen varataan aikaa noin 1-3 kuukautta.

Jos haluat tietää tarkan aikataulun yrityksesi verkkosivuille niin ota rohkeasti yhteyttä!

Kyllä toimivat. Suunnittelemme aina kaikki verkkosivut responsiivisiksi, eli ne toimivat laitteessa kuin laitteessa.

Kyllä löytyy. Suoritamme jokaiselle tekemällemme sivustolle aina perustason hakukoneoptimoinnin ja halutessasi teemme myös laajemman optimoinnin.

Asiakastarinat

Tutustu toteuttamiimme verkkosivuihin.

Varsinais-Suomen Autokoulu

Turun seudulla toimivan autokoulun verkkosivu-uudistus.

Peltoniemen Kone Oy

Kemijärveläisen maanrakentajan verkkosivu-uudistus.

Laitetaanko yrityksesi verkkosivut kuntoon?

Ota yhteyttä, tai jätä tarjouspyyntö niin mietitään juuri teidän yrityksen tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Petteri Sirviö

Sales Manager, founder

041 313 3877

myynti@etevacreative.fi