Verkkosivujen ylläpito ja tuki

Tarjoamme asiakkaidemme verkkosivuille laadukasta ylläpito ja tukipalvelua. Huolenpitopakettimme sopii kaikenkokoisille verkkosivuille sekä verkkokaupoille.

Verkkosivujen ylläpitoa ei kannata laiminlyödä

Verkkosivujen säännöllinen ylläpito ja kehittäminen on jatkuva prosessi eikä sitä kannata laiminlyödä, sillä laadukkaatkin verkkosivut vanhenevat jos niiden ylläpidosta ei huolehdita.

Huolehdimme sivustosi ylläpidosta luotettavasti

WordPress-huolenpitopalvelumme avulla varmistamme että verkkosivustosi pysyy turvallisena ja toimivana myös tulevaisuudessa.

Tarjoamme verkkosivuillesi suorituskykyisen palvelimen, joka varmistaa WordPress-sivustosi nopean latausajan.

WordPress sivuston ydin sekä mahdolliset lisäosat saa päivityksiä aina tasaisin väliajoin, joiden mukana tulee paljon tietoturvaan liittyviä muutoksia sekä korjauksia. Huolehdimme että päivitykset pysyvät ajantasalla.

Valvomme verkkosivustosi toimintaa säännöllisesti. Mikäli sivustollasi ilmenee jotain ongelmia, raportoimme siitä teille välittömästi.

Otamme automaattisesti varmuuskopiot WordPress sivustostasi aina ennen päivitysten tekoa. Näin sivustosi voidaan palauttaa, jos jokin menee vikaan.

Ongelman tullen emme jätä sinua pulaan, vaan tekninen tukemme auttaa aina tarpeen tullen.

Verkkopalveluiden tukipalvelumme palvelee arkisin klo 8-16.

Kiinnostuitko ylläpidosta?

Ota yhteyttä, niin mietitään juuri teidän yrityksen tarpeisiin sopiva ratkaisu. Voit jättää meille suoraan myös tarjouspyynnön.

Petteri Sirviö

Sales Manager, founder

041 313 3877

myynti@etevacreative.fi