Digitaaliset ratkaisut

Chat-palvelut verkkosivuille

Tarjoamme monipuolisia chat-palveluita yrityksille edullisesti. Meiltä saat muun muassa live-chatit sekä chatbotit verkkosivuille. Myös videbotit ovat tulossa palvelutarjontaamme lähiaikoina!

Chatin avulla palvelet asiakkaitasi tehokkaammin

Asiakaspalvelun puute tai hidas reagointi asiakkaiden yhteydenottoihin ja kysymyksiin hermostuttaa asiakkaat ja saattaa ajaa ne pahimmassa tapauksessa toisen yrityksen asiakkaiksi. Tästä syystä chat-palvelut on yksi järkevimmistä hankinnoista yrityksen verkkosivuille.

Valitsit sitten live-chatin tai chatbotin, niin niiden molempien tehtävä on tarjota verkkosivuillasi asiakkaille nopea ja tehokas asiakaspalvelu.

Tutustu eri vaihtoehtoihin

Monipuolisia chat-palveluita verkkosivuille

Live-chatin avulla asiakkaasi pystyvät helposti ottamaan sinuun yhteyttä, ja kysymään esimerkiksi tarjousta palveluistasi.

Suunnittelemamme live-chatit toimivat myös mobiilissa, joten sinunkaan ei tarvitse aina istua tietokoneella päivystämässä, vaan pystyt kirjoittelemaan asiakkaillesi myös puhelimen välityksellä.

Chatbotin ansiosta sinä voit keskittää aikasi ja voimavarasi kaikkeen muuhun tärkeään, sillä välin kun botti päivystää verkkosivuillasi. Lisäksi chatbotti nostaa tutkitusti kotisivuilta tulevien yhteydenottojen määrää ja tehostaa yrityksesi myyntiä.

Videobotin avulla sinulla on mahdollisuus luoda räätälöityjä ja kiinnostavia videoita verkkosivustosi käyttäjille. Voit esitellä videoilla esimerkiksi palveluitasi tai tuotteitasi.

Huom! Videobotit ovat vasta tulossa palvelutarjontaamme. Mikäli kiinnostuit, niin kysy lisää!

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous chat-palveluista!